RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Вересень » 28 » Серіали Я люблю Діка», «Жан-Клод Ван Джонсон» і «Тік» замовлені до виробництва
11:12
Серіали Я люблю Діка», «Жан-Клод Ван Джонсон» і «Тік» замовлені до виробництва
Потоковий сервіс Amazon замовив виробництво трьох комедії після проходження ними стадії пілота. Всі три серіали - "Я люблю Діка", "Жан-Клод Ван Джонсон" і "Тік" - вийдуть в 2017 році для передплатників сервісу Amazon Prime Video в США, Великобританії, Німеччині, Австрії та Японії.

"Ці пілоти були масштабними, провокаційними і інтригуючими, а місцями дуже кумедними, - сказав у своїй заяві глава відділу півгодинних серіалів Джо Льюїс. - Було приємно усвідомити, що передплатники оцінили ці пілоти неймовірно високо. Ми з нетерпінням чекаємо виходу всіх трьох серіалів на Prime Video в наступному році ".



"Я люблю Діка" заснований на знаменитому феміністському романі про боротьбу між подружжям, що проживають в артистичній та академічній спільноті Марфі, Техас. Головні ролі виконують Кетрін Хан, Гріффін Данн і Кевін Бейкон. Серіал створено виконавчими продюсерами Джилл Солоуей, Андреа Сперлінг і Сарою Габбінса.

"Жан-Клод Ван-Джонсон" розповідає про знаменитого майстра єдиноборств і кінозірку Жан-Клод Ван Дамма, який діє під псевдонімом Жан-Клод Ван Джонсон і є найнебезпечнішим приватним контрактником під прикриттям. Пілотний епізод за сценарієм Дейва Каллахема зняв Пітер Атенс.

Нарешті "The Tick", нестандартна і похмура супергероїчна історія, заснована на коміксі. Уоллі Фістер зняв пілотну серію за сценарієм Бена Едлунда, головні ролі в якій виконали Пітер Серафіновіч, Гріффін Ньюман і Велорі Керрі.
Переглядів: 768 | Додав: Elnino | Теги: 1 сезон, Жан-Клод Ван Джонсон, ТІК, новини, Я люблю Діка, Amazon | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |