RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 27 » Серіал «Від заходу до світанку» продовжено на третій сезон
21:51
Серіал «Від заходу до світанку» продовжено на третій сезон
Телемережа El Rey Network, що належить Роберту Родрігесу, продовжила серіал "Від заходу до світанку" на третій сезон. Про це повідомляє видання The Hоllywood Reporter.

Оголошення про продовження телевізійної драми, заснованої на популярному однойменному повнометражному фільмі Родрігеса 1996 року, було зроблено в понеділком, 26 жовтня 2015, напередодні фіналу другого сезону, який відбудеться у вівторок, 27 жовтня. У двох заключних серіях гостьову роль виконає Демі Ловато.

"Це шоу може похвалитися палкими шанувальниками, і мені приносить задоволення займатися ним і знімати деякі з його епізодів, - сказав у своїй заяві Родрігес. - У нас забійний акторський склад, а персонажі стали ще більш багатогранними і привабливими, і я весь горю від нетерпіння показати вам продовження історії ".



"Продовження серіалу на третій сезон було простою формальністю, завдяки старанням приголомшливої команди, очолюваної Робертом Родрігесом, шоураннером Карлосом Кото і нашому зоряному акторському складу. Та й самий чарівний всесвіт" Від заходу до світанку "тільки сприяє народженню нових унікальних історій", - додав виконавчий віце-президент Miramax Занн Дівайн, чия компанія виробляє і займається дистрибуцією серіалу.
Переглядів: 489 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, Від Заходу до світанку, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |