RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 13 » Серіал «Супердівчина» продовжено на другий сезон
14:02
Серіал «Супердівчина» продовжено на другий сезон
Після тижня спекуляцій серіал "Супердівчина" перекочував з каналу CBS на сестринський канал The CW, де він був продовжений на другий сезон. Разом з "Супердівчиною" у The CW тепер чотири супергероїчних шоу за коміксами DC - "Флеш", "Стріла" і "Легенди завтрашнього дня". Всі серіали курирує їх виконавчий продюсер Грег Берланті. Між "Флешом" і "Супердівчиною" вже був кросовер, що робить перехід серіалу CBS в ряди супергероїчних драм The CW більш природним. Про це повідомляє видання Deadline.

Для зниження витрат на виробництво серіалу, студія Warner Bros TV вже запланувала перенесення зйомок другого сезону з Лос-Анджелеса до Ванкувера. Таким чином, всі серіали Берланті будуть зніматися в Ванкувері.



The CW розглядався як відповідний "дім" для "Супердівчини" в зв'язку з молодіжною аудиторією шоу. Незважаючи на деяке падіння рейтингів після значного старту, "Супердівчина" залишалася найпопулярнішою новою драмою CBS і четвертою на громадському телебаченні у ключової аудиторії після "Сліпої плями", "Життя в деталях" і "Куантіко". Загальна кількість переглядів за тиждень становила майже десять мільйонів глядачів.

Головні ролі в серіалі, заснованому на персонажах коміксів DC Comics, виконують Мелісса Беноіст, Мехкад Брукс, Кайлер Лі, Девід Хервуд, Джеремі Джордан і Каліста Флокхарт.
Переглядів: 903 | Додав: Elnino | Теги: Supergirl, Супергірл, 2 сезон, серіал, CW, новини, Супердівчина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |