RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 4 » Серіал «Надздібності» закритий після другого сезону
15:10
Серіал «Надздібності» закритий після другого сезону
Телекомікс сервісу PlayStation виробництва студії Sony Television "Надздібності" закритий після двох сезонів. Про це з посиланням на творців серіалу повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Драма, створена за мотивами однойменних коміксів Брайана Бендісома і Майкла Евона Омінга, є першим оригінальним шоу сервісу PlayStation, що належить компанії Sony. У серіалі, що дебютував в березні 2015 року, Шарлто Коплі виконує роль детектива Крістіана Уокера з особливого відділу поліції, що розслідує злочини, скоєні людьми з незвичайними здібностями. Головні ролі в серіалі також виконують Сьюзен Хейард, Олеся Рулін, Адам Годлі, Макс Фаулер, Ной Тейлор і Майкл Медсен.



Рішення про закриття шоу було прийнято через кілька тижнів після завершення другого сезону "Надздібностей" 19 липня поточного року. Спочатку серіал розроблявся для каналу FX, поки в 2014 році права на нього не перекупив PlayStation.

Разом з новиною про скасування шоу виконавчий продюсер і творець коміксу Бендісом на своїй сторінці в Twitter запевнив фанатів, що робота над друкованим коміксом буде продовжена. За його словами, письменники вже працюють над двома випусками, присвячених сюжетній лінії "Diamond Days".
Переглядів: 616 | Додав: Elnino | Теги: 2 сезон, серіал, 3 сезон, PlayStation, Надздібності | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |