RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 13 » Серіал «Чоловік шукає жінку» продовжено на третій сезон
23:55
Серіал «Чоловік шукає жінку» продовжено на третій сезон
Канал FXX продовжив комедію Саймона Річа "Чоловік шукає жінку" на третій сезон. Як повідомляє видання Deadline, третій сезон вийде в 2017 році і буде складатися з десяти епізодів. Рішення прийнято каналом після продовження комедії-ветерана "У Філадельфії завжди сонячно" відразу на два сезони. Тепер всі три комедійних шоу FXX, включаючи новий серіал "Ти гірший", повернуться в сезоні 2016-2017.

"Чоловік шукає жінку" оповідає про нелегке життя Джоша Грінберга (Джей Барушель), який нескінченно ходить на побачення в надії знайти ту саму єдину. У серіалі в головних ролях також знімаються Ерік Андре і Брітт Лоуер.



"" Чоловік шукає жінку "подарував нам в цьому році ще один відмінний сезон, а сам серіал продовжує залишатися одним з найрозумніших і забавних шоу на ТБ, що розповідають про побачення і зав'язування відносин", - сказав у своїй заяві один з керівників FX Networks Нік Ґреден.

Рейтинги серіалу, другий сезон якого нещодавно завершився, невисокі - 399 тисяч телеглядачів за тиждень. Однак шоу, створене Річем по його власній розповіді "The Last Girlfriend on Earth", стабільно отримує схвальні відгуки критиків, що зіграло свою роль у продовженні шоу. Всім відома "формула" глави FX Джона Лендграфа, згідно з якою для продовження шоу на наступний сезон враховуються голоси критиків, глядачів і самого каналу. 
Переглядів: 812 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, Чоловік шукає жінку, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |