RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 18 » Серіал «Бійтеся ходячих мерців» продовжено на третій сезон
18:21
Серіал «Бійтеся ходячих мерців» продовжено на третій сезон
Канал AMC продовжив зомбі-драму "Бійтеся ходячих мерців" на третій сезон на наступний день після старту другого сезону. Третій сезон буде складатися з 16 епізодів, що більше другого сезону на одну серію, а першого - на десять. Прем'єра відбудеться в 2017 році. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Новина не викликає подиву, оскільки драма, створена Робертом Кіркманом і шоураннером Дейвом Еріксоном, повернулася з хорошими рейтингами. З урахуванням триденних переглядів першого епізоду в запису на DVR, прем'єра другого сезону зацікавила 8,8 мільйона чоловік, 5,3 з яких належать важливій для рекламодавців категорії глядачів від 18 до 49 років. На кабельному телебаченні це другий найкращий результат в поточному сезоні після "Ходячих мерців" і сьомий на всьому телебаченні по демо-рейтингу.



"Те, що створили Дейв Еріксон і Роберт Кіркман в" Бійтеся ходячих мерців ", гідно оплесків, - сказав у своїй заяві президент AMC Чарльз Колльер. - Спостерігати за напівзруйнованим Лос-Анджелесом очима наших персонажів і за тим, як кожен з них намагається зрозуміти правила гри в цьому новому світі, цікаво і моторошно. Як каже Віктор Стренд, єдиний спосіб вижити в божевільному світі, це прийняти його безумство. ми вдячні мільйонам фанатів за прийняття ними цього божевільного світу, і ми разом з ними підем в плавання на пошуки майбутнього ".
Переглядів: 650 | Додав: Elnino | Теги: серіал, 3 сезон, AMC, Бійтеся ходячих мерців, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |