RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 17 » Семюел Л. Джексон зіграє в продовженні «Трьох іксів»
00:24
Семюел Л. Джексон зіграє в продовженні «Трьох іксів»
Семюел Л. Джексон ("Праведник") приєднався до акторського складу фільму "Три Ікси: Повернення Ксандера Кейджа". Цю інфомрацію підтвердив виконавець головної ролі і продюсер картини Він Дізель. "Дуже радий попрацювати з Семом знову. Його Гіббонс був дуже гарний. Безмежно. Ласкаво просимо в Зону Ксандера", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, що зйомки картини повинні стартувати в грудні 2015 року. Постановником призначений Ді Джей Карузо, творець таких фільмів, як "Забираючи життя", "Параноя", "На гачку" та інших. Очікується, що дія відбуватиметься на Філіппінах.



Перша частина була випущена в 2002 році і заробила в світовому прокаті близько 300 мільйонів доларів. Через три роки відбулася прем'єра продовження під назвою "Три Ікса 2: Новий рівень", в якому Дизель не знімався. Семюел Л. Джексон приймав участь в обох кінопроектах.

Точна дата прем'єри чергових "Трьох іксів» не була відома на момент написання даної замітки. Найімовірніше, картина буде представлена ??глядачам у другій половині 2017 року.
Переглядів: 503 | Додав: Elnino | Теги: Три Ікси: Повернення Ксандера Кейдж, Семюел Л. Джексон, новини, Він Дізель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |