RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 6 » Семюел Л. Джексон порекомендував героям «Зоряних війн 7» навчитися володіти світловим мечем
17:00
Семюел Л. Джексон порекомендував героям «Зоряних війн 7» навчитися володіти світловим мечем
Молодим героям фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" варто повчитися краще володіти світловими мечами. Як повідомляє видання Heroic Hollywood, таку пораду дав своїм юним колегам виконавець ролі Мейса Вінду Семюел Л. Джексон.

За словами актора, він вже встиг подивитися сьомий епізод, і він йому в цілому сподобався. Джексон охарактеризував картину як "пригодницьку і розважальну, зняту в дусі" Зоряних воєн ". Відзначимо, що, на відміну від попередніх епізодів саги, під час зйомок яких актори билися спеціальними легкими жердинами з нанесеними на них мітками, для створення" Зоряних воєн 7 " були розроблені повнорозмірні репліки світлових мечів.



Як заявив в одному з інтерв'ю виконавець ролі Кайла Рена Адам Драйвер, фехтувати досить важкою зброєю на знімальному майданчику було досить непросто.

На момент написання даної замітки світові касові збори фільму "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили" перевищили 1,5 мільярда доларів. Картина встановила відразу кілька абсолютних рекордів і зуміла зайняти одне з лідируючих місць у рейтингу найкасовіших кінопроектів в північноамериканському прокаті, заробивши понад 700 мільйонів доларів.
Переглядів: 785 | Додав: Elnino | Теги: Семюел Л. Джексон, Зоряні війни 7, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |