RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 30 » Семюел Л. Джексон поділився теорією про Мейса Вінду
23:23
Семюел Л. Джексон поділився теорією про Мейса Вінду
Обі-Ван Кенобі був не єдиним джедаєм, що стежив за порядком у Галактиці між "Помстою Сітхів" і "Новою надією". Як запевняє Семюел Л. Джексон, його персонаж з франшизи "Зоряні війни" Мейс Вінду не загинув у фільмі 2005 року, і Джордж Лукас підтримує цю ідею.

Джексон зіграв майстра-джедая Мейса Вінду, главу Вищої Ради джедаїв, якого вважають загиблим після того як Енакін Скайуокер (Хейден Крістенсен) відрубав йому руку, а канцлер Палпатин (Іен МакДайармід) за допомогою Сили виштовхнув його з вікна. Однак Джексон вважає, що говорити про смерть Вінду передчасно.



Актор, відповідаючи на питання фанатів про долю свого героя, представив власну теорію, якою пізніше поділився з виданням Entertainment Weekly. Зокрема Джексон сказав наступне: "Звичайно, він вижив. Джедаї вміють падати з великої висоти. Існує довга історія однорукого Джада. Чому б ні?" Пояснюючи причину довгої відсутності майстра-джедая, Джексон припустив, що Вінду заліг на дно, як Обі-Ван Кенобі Алека Гіннесса, який повернувся в оригінальній трилогії.

Також Джексон зізнався, що поділився своєю теорією з творцем "Зоряних воєн" Джорджом Лукасом. "Джордж більше не має відношення до франшизи, але, тим не менш, він схвалив ідею. Він сказав:" Мені це подобається. Ти можеш бути живим "", - сказав Джексон.
Переглядів: 781 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Мейса Вінду, Семюел Л. Джексон, новини, Зоряні Війни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |