RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Травень » 14 » Семюел Л. Джексон отримав роль в ремейку «Краплі»
19:58
Семюел Л. Джексон отримав роль в ремейку «Краплі»
Семюел Л. Джексон ("Велика Гра") зіграє одну з ключових ролей в ремейку фантастичного фільму "Крапля", який збирається знімати режисер Саймон Уест. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

За сюжетом оригінальної картини, знятої за мотивами твору Ірвіна Х. Міллгейта, і випущеної в 1958 році, принесена на землю метеоритом невідома форма життя пожирає все на своєму шляху, постійно збільшуючись у розмірах. Жителі невеликого містечка, яке опинилося на шляху ненаситної субстанції, перебувають у смертельній небезпеці.



Джексону належить виконати партію професора-біохіміка, який намагається розібратися в природі цього явища і зупинити інопланетного хижака. Нагадаємо, що в 1988 році режисер Чак Рассел представив свою версію "Краплі" з дещо зміненим сюжетом. У цій картині біомаса, яка пожирає людей була занесена не з космосу, а з'явилася в результаті безвідповідальних експериментів американських військових, які прагнули створити абсолютну зброю.

Примітно, що одним з продюсерів нового ремейка стане 96-річний Джек Харріс, який працював над першим фільмом 1958 випуску. Передбачається, що зйомки "Краплі" стартують вже восени 2015 року, можливий прокатний графік поки не уточнюється.
Переглядів: 484 | Додав: Elnino | Теги: ремейк, Семюел Л. Джексон, новини, Крапля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |