RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 15 » Семюел Л. Джексон кіновсесвіт Marvel кращий від DC
11:49
Семюел Л. Джексон кіновсесвіт Marvel кращий від DC
В інтерв'ю журналістам MTV Семюел Л. Джексон розповів про свій контракті з Marvel, головних перевагах студії над основним конкурентом, а також запропонував ідею цікавого кросовера.

«Всесвіт Marvel величезний, - зазначив актор. - Я не знаю, до скількох тисяч персонажів коміксів студія має доступ. Кожен фанат графічних новел знайомий з ідеєю того, що події часто виявляються пов'язані воєдино, а герої можуть перетинатися в різних сюжетних лініях. Marvel використовує цю схему і при роботі над кіновсесвітом. Мені здається, вони знайшли спосіб зробити свої проекти доступними для широкого кола глядачів, що вигідно відрізняє їх від DC. Я не знаю, в чому проблема DC. Не можу зрозуміти, чому навіть за допомогою Бетмена і Супермена вони не можуть викликати такого інтересу ».



Джексон зізнався, що його контракт з Marvel розрахований ще на два фільми, але дав зрозуміти, що сам він не проти продовжити стосунки зі студією. «Я готовий грати Ніка Ф'юрі до тієї пори, поки вони самі не припинять включати його в сценарії своїх фільмів, - заявив актор. - Зараз він на тому ж шляху, що і Джулс з "Кримінального чтива". Може бути, що їх дороги одного разу перетнуться. Джулс шукає сенс життя, а Нік намагається розібратися в причинах краху організації "Щ.И.Т.". Я б хотів зіграти цих героїв в одному фільмі. Це було б моє власне "Темне дитя" (Orphan Black) ».



Семюел Л. Джексон повернеться до образу Ніка Ф'юрі в блокбастері «Месники: Ера Альтрона».
Переглядів: 868 | Додав: Elnino | Теги: Нік Ф'юрі, DC, Семюел Л. Джексон, Marvel, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |