RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 1 » Сем Реймі готовий зняти «Людину-павука» для Marvel
19:27
Сем Реймі готовий зняти «Людину-павука» для Marvel
Сем Реймі готовий за першим покликом підключитися до створення нових фільмів про Людину-павука для студії Marvel. Про це сам режисер розповів в інтерв'ю виданню The Week.

"Можливо, вони тепер і не потребують моїх послуг. Але якщо все ж я знадоблюся, то я з радістю візьмуся за цю роботу. Добре, коли тебе потребують", - сказав він. Реймі також визнав, що "напартачив" з третім фільмом, але тепер доля франшизи, яка буде розвиватися під наглядом Marvel, не викликає у нього побоювань.

Нагадаємо, що перший фільм із трилогії Реймі був випущений в 2002 році. При бюджеті всього в 139 млн., доларів він заробив в світовому прокаті більше 800 мільйонів доларів. У картині знімалися Тобі Магуайр, Віллем Дефо, Кірстен Данст, Джеймс Франко, Кліфф Робертсон, Розмарі Харріс, Дж.К. Сіммонс та інші актори.



У 2004 і 2007 роках були представлені два продовження. Третя серія, незважаючи на всю критику на її адресу, виявилася найкасовішою, заробивши 890 млн., доларів. Після цього студія Sony вирішила перезапустити франшизу, але зробила це не зовсім вдало і була змушена вступити в переговори з Marvel про спільний розвиток проекту.

Нова Людина-павук буде представлена у фільмі "Розкол месників" у травні 2016 року. Надалі Sony і Marvel знімуть сольний кінопроект, присвячений супергероєві.
Переглядів: 561 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Marvel, Людина-павук, Сем Реймі, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |