RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 7 » «Секретам домашніх тварин» прогнозують сильний старт
19:45
«Секретам домашніх тварин» прогнозують сильний старт
Анімаційного фільму студії Illumination Entertainment "Секрети домашніх тварин", прокатником якого є Universal Pictures, передбачають сильний старт в домашньому прокаті. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, що посилається на динаміку продажу квитків, проект може заробити в перші вихідні близько 70 мільйонів доларів.

Таким чином, в найближчий уїк-енд буде покінчено з триваючим три тижні неподільним правлінням в північноамериканському прокаті іншого анімаційного фільму - "У пошуках Дорі". Відзначимо, що "Секрети домашніх тварин" розповідає про те, що творять домашні вихованці після того, як їх господарі йдуть з дому. У роботі над проектом брали участь Лейк Белл, Еллі Кемпер, Кевін Харт, Альберт Брукс, Дженні Слейт, Стів Куген, Ерік Стоунстріт, Дена Карви, Луїс С.К., Боббі Мойніхен і інші актори.



Виробничий бюджет мультфільму становить 75 мільйонів доларів - досить скромна для сучасних повнометражних анімаційних проектів сума, тому його прокатна доля не викликає побоювань. "Секрети домашніх тварин" стане четвертим мультфільмом 2016 року, головними героями якого є представники тваринного світу. Раніше анімаційний фільм "Зоотрополіс" студії Walt Disney заробив в прокаті понад мільярд доларів.
Переглядів: 882 | Додав: Elnino | Теги: Прогноз, США, новини, Секрети домашніх тварин, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |