RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 29 » Сценаристи підтвердили роботу над «Вітаємо у Зомбіленді 2»
19:58
Сценаристи підтвердили роботу над «Вітаємо у Зомбіленді 2»
Незважаючи на велику затримку, роботи зі створення сиквела фільму "Вітаємо у Зомбіленді" тривають. Як повідомляє видання Comicbook, про це розповіли в програмі Geeking Out сценаристи оригіналу Пол Верник і Ретт Різ.

"Мабуть, це термінова новина. Ми знову зайнялися" Зомбілендом 2 ". Завтра у нас зустріч з Вуді Харрельсоном з цього приводу, під час якої ми познайомимо його з деякими нашими ідеями. Начебто, всі учасники проекту будуть раді повернутися", - сказали вони .



Нагадаємо, що перша серія була випущена в 2009 році. Ключові ролі в ній зіграли Емма Стоун, Ебігейл Бреслін, Ембер Херд, Білл Мюррей, Джессі Айзенберг, Елль Олександр, Майк Уайт і інші актори. Касові збори картини перевищили 100 мільйонів доларів.

Протягом багатьох років студія Sony Pictures намагалася запустити виробництво продовження, але всякий раз невдало. У 2011 році було оголошено про відмову від повнометражного продовження на користь телевізійного серіалу на цю ж тему, однак і цей проект так і не був реалізований.

Хто з акторів першого фільму братиме участь у створенні другої частини, на момент написання даної замітки не уточнювалося.
Переглядів: 1335 | Додав: Elnino | Теги: Zombieland 2, Пол Верник і Ретт Різ, Вітаємо у Зомбіленді 2, новини, Сценаристи | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |