RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Листопад » 5 » Сценарій сольного фільму про Бетмена названий «кошмарним»
14:09
Сценарій сольного фільму про Бетмена названий «кошмарним»
Сценарій сольного фільму про Бетмена, який в поки невизначеному майбутньому збирається зняти студія Warner Bros., є "кошмарним", але творці картини не мають наміру докладати великих зусиль для поліпшення ситуації. Такою інформацією поділився з виданням The Ringer, відомий американський письменник, сценарист і продюсер Брет Істон Елліс.

"Я обідав з парою керівників, які в курсі того, що відбувається з майбутнім фільмом про Бетмена. І вони сказали мені, що проект має серйозні проблеми на рівні сценарію. Ці хлопці пішли до глав студії, вказали на помилки і сказали, що могли б їх виправити. Знаєте, що їм відповіли? "Нам все одно. Просто наплювати. Ми збираємося заробити на цьому проекті купу грошей, адже 70 відсотків його глядачів будуть дивитися його не англійською. Так що, всі ці діри в сценарії, про які ви говорите, не мають значення ", повідав він.



Нагадаємо, що за творами Брета Істона Елліса знято кілька популярних голлівудських фільмів, зокрема, "Американський психопат",
"Інформатори", "Правила сексу" і інші.

Терміни робіт над сольним фільмом про Бетмена на момент написання даної замітки не уточнювалися. За словами виконавця головної ролі і режисера картини Бена Аффлека, він продовжує працювати над сценарієм.
Переглядів: 899 | Додав: Elnino | Теги: Брет Істон Елліс, сольник, кошмар, фільм, новини, бетмен, сценарій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |