RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 25 » Сара Мішель Геллар зіграє в пілоті «Жорстоких ігор»
13:05
Сара Мішель Геллар зіграє в пілоті «Жорстоких ігор»
Сара Мішель Геллар, яка зіграла Кетрін Мертей у фільмі "Жорстокі ігри", повторить свою роль в пілоті NBC. У разі якщо серіалу буде дано "зелене світло", участь Геллар буде регулярною. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Сюжет потенційного серіалу розгортається через 15 років після подій фільму, що вийшов в 1999 році. Прекрасна і підступна Кетрін Мертей (Геллар) бореться за контроль над Valmont International і за душу Беша Кейсі (Тейлор Джон Сміт), сина її покійного зведеного брата Себастьяна Вальмонта і Аннетт Хенгроув. Дізнавшись про спадщину свого батька з його таємного щоденника, Беш потрапляє в світ сексу, грошей, влади і корупції, про існування якого він і не підозрював.



В акторському складі пілота також значаться Софіна Браун і Саманта Логан. Актриси зіграють дружину і дочку нинішнього чоловіка Кетрін, Паскаля.

Кетрін описується як досвідчений маніпулятор, який вміло ховає свої справжні наміри за маскою чарівності, спокою і теплоти. Відповідальна за скандал навколо імені матері Беша, Аннетт Хенгроув, Кетрін тепер одружена з заможним Паскалем Барреттом і бере участь в житті місцевої приватної школи. Кетрін вражена появою свого двоюрідного племінника.

Над пілотом працюють сценарист і режисер оригінальної картини Роджер Камбл і її продюсер Ніл Х. Моріц, а також автори мюзиклу "The Unauthorized Musical Parody Of Cruel Intentions" Ліндсі Розін та Джордан Росс.
Переглядів: 722 | Додав: Elnino | Теги: серіал, пілот, Жорстокі ігри, новини, NBC, Сара Мішель Геллар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |