RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2014 » Серпень » 24 » Сандра Буллок влаштує «кризу» з Девідом Гордоном Гріном
13:33
Сандра Буллок влаштує «кризу» з Девідом Гордоном Гріном
Актриса, нарешті, візьметься за нову роботу після феноменального успіху «Гравітації». Сандра Буллок дала згоду знятися в політичній драмеді «Наш бренд - криза», режисером якої значиться Девід Гордон Грін. 

Буллок, ймовірно, сподобалося з'являтися в списку номінантів на «Оскар», тому як її наступна картина буде явно із претензією на кінонагороди. По-перше, через серйозний сюжету. По-друге, через постановника, що користується лояльністю кінокритиків. 

В основу фільму «Наш бренд - криза» ляже однойменна документалка 2005 про американських політтехнологів, що працювали на президентських виборах в Болівії, щоб допомогти чинному тоді главі держави Гонсало Санчесу де Лосада піти на другий термін. Старання фахівців із США тоді увінчалися успіхом, але через рік після переобрання він був зміщений і поїхав у вигнання через насильницький розгон антиурядових демонстрацій.
 
Буллок давно придивлялася до кінопроекту «Наш бренд - криза», але лише зараз підписала договір на роботу - коли впевнилася, що режисером буде Грін. Крім того, Сандра візьме на себе обов'язки виконавчого продюсера картини разом з відомим своєю любов'ю до політичних тем Джорджом Клуні і Грантом Хеслов.
Переглядів: 576 | Додав: Elnino | Теги: Наш бренд - криза, Девід Гордон Грін, Сандра Буллок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |