RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Березень » 10 » Саймон Уест береться за нову комедію
12:11
Саймон Уест береться за нову комедію
Як стало відомо інформаційному порталу Variety, компанія Carnaby Sales & Distribution і режисер Саймон Уест об'єднають зусилля для створення нової комедії під назвою Salty.

Адаптацією сюжету книги Марка Хескелла Сміта, яка лягла в основу нового фільму, займуться сам автор і Тобі Девіс. Продюсерські функції візьмуть на себе Гаррі Стортон і Джиб Полемус.

Новий проект Уест охарактеризував як суміш «Похмілля у Вегасі» і «Втечі з Вегаса». Комедія розповість про старіючого рокера-еротомана, який змушений на прохання дружини, колишньої супермоделі, влаштувати сімейне свято. Але вечірка з самого початку не склалася, коли ту саму дружину викрали тайські пірати, які мріють заробити грошенят на нове судно.



У послужному списку Саймона Уеста числяться такі фільми, як «Повітряна в'язниця», «Лара Крофт: Розкрадачка гробниць», «Механік» та «Нестримні 2».



Про новий проект режисер сказав наступне: «Це дивовижна комбінація з комедії, бойовика і захоплюючих дух локацій. "Похмілля у Вегасі" і "Дівочий-вечір у Вегасі" - яскравий доказ популярності подібного жанру у глядачів. Свою нову комедію я збираюся зробити повною енергії, веселощів і гламуру. Екшен у картині буде таким же, як і в моїх попередніх роботах, а на головні ролі ми запросимо найталановитіших акторів ».
Переглядів: 556 | Додав: Elnino | Теги: новини, фільм, Salty, Саймон Уест | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |