RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 18 » Саймон Пеггу не сподобався трейлер «Стартреку 3»
09:53
Саймон Пеггу не сподобався трейлер «Стартреку 3»
Саймон Пегг відповів на критику з приводу трейлера фантастичного фільму "Стартрек 3: Нескінченність". Коментарі актора наводить ресурс HeyUGuys, кореспондентам якого вдалося поспілкуватися з ним під час прем'єри картини "Зоряні війни: Епізод 7 - Пробудження Сили".

"Мені теж він не сподобався, так як я точно знаю, що сам фільм куди значніше. У ньому куди більш комплексна історія, цікаві персонажі і багато інших властивих тільки" Стартреку "деталей", - сказав він.

За словами Пегга, його здивувала загальна тональність ролика. "Мені здається, що співробітники відділу маркетингу міркували приблизно таким чином:" Усім захочеться подивитися цей фільм, так як він повний активної дії і гумору ". Але ж крім цього там є і багато іншого. Зрозуміло, що у них завдання залучити якомога більшу кількість глядачів, тому вони буквально повинні бити в барабани. Але справжнім фанатам "Стартрек" я б порадив взяти паузу і запастися терпінням ", - додав він.

Відзначимо, що Саймон Пегг не тільки зіграв одну з ключових ролей в картині "Стартрек 3: Нескінченність", а й був одним з авторів сценарію.

У фільмі також знімалися Ідріс Ельба, Софія Бутелла, Зої Солдана, Кріс Пайн, Закарі Куінто, Карл Урбан, Антон Єльчин, Діп Рой, Джон Чо та інші актори.

 
Переглядів: 485 | Додав: Elnino | Теги: Саймон Пегг, трейлер, Стартрек 3: Нескінченність, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |