RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 18 » Саймон Пегг зіграє у фільмі Стівена Спілберга
14:51
Саймон Пегг зіграє у фільмі Стівена Спілберга
Саймон Пегг ("Будь чоловіком") приєднався до акторського складу фантастичного трилера "Першому гравцеві приготуватися", який зніме режисер Стівен Спілберг. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter. Стверджується, що британському акторові дісталася роль Оргена Морроу, творця віртуальної утопії під назвою ОАЗИС.

Нагадаємо, що дія картини, заснованої на однойменному творі Ернеста Клайна, буде відбуватися в недалекому майбутньому. Велика частина людства існує у віртуальній утопії ОАЗИС, в якій кожен може вибрати собі альтернативне життя.

Сюжет будується навколо героя на ім'я Уейд Уоттс. Він має намір взяти участь в конкурсі, лідеру якого дістанеться весь стан померлого творця оазису, що був одним з найбагатших людей планети. Уоттсу належить не тільки виконати всі завдання, але і подолати опір конкурентів, багато з яких готові на все заради заповітної мети. У фільмі також зніматимуться Бен Мендельсон, Олівія Кук, Тай Шерідан і інші актори.



Прем'єра фільму "Першому гравцеві приготуватися" заявлена ​​на 30 березня 2018 року. Знімальний графік на момент написання даної замітки не уточнювався. Проект буде представлений глядачам як в звичайному, так і стереоскопічному форматах.
Переглядів: 767 | Додав: Elnino | Теги: стівен спілберг, Саймон Пегг, Першому гравцеві приготуватися, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |