RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Лютий » 20 » «Русалка» Стівена Чоу стала найкасовішим фільмом в Китаї
13:00
«Русалка» Стівена Чоу стала найкасовішим фільмом в Китаї
Фантастична комедія "Русалка", яку зняв гонконгський режисер Стівен Чоу, стала найкасовішим фільмом в історії китайського прокату. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, до п'ятниці 19 лютого 2016 року, її касові збори в Китаї перевищили 2,45 мільярда юанів (близько 376 мільйонів доларів).

Таким чином, було покращено результат попереднього рекордсмена - фільму "Полювання на монстра", який фінішував у свій час з результатом 374 мільйони доларів. Щоб заробити цю суму картині треба було два місяці, тоді як "Русалка" встановила новий рекорд лише за 12 днів в національному прокаті.



Цілком очевидно, що до завершення поточних вихідних касові збори нового лідера перевищать 400 мільйонів доларів. Продюсери "Полювання на монстра" вже привітали своїх колег з перемогою в цьому змаганні.

Деякі американські кіноглядачі зможуть оцінити "Русалку", починаючи з 20 лютого 2016 року. Кіностудія Sony Pictures випустить картину в Північній Америці всього на 33 екранах.
За сюжетом мільйонер-плейбой купує частину морського заповідника, де мешкають дельфіни, щоб незаконно перетворити його в модний курорт. Юна русалка прагне врятувати мешканців моря і збирається спокусити, а потім і вбити магната. Однак сама закохується в нього.
Переглядів: 729 | Додав: Elnino | Теги: китай, Стівен Чоу, Русалка, новини, касові збори | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |