RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Квітень » 5 » Розширення мультиплікаційного всесвіту Marvel
11:23
Розширення мультиплікаційного всесвіту Marvel
Як повідомляє портал MCU Exchange, віце-президент анімаційного відділу Marvel Корт Лейн оголосив відвідувачам фестивалю Emerald City Comicon про те, що студія веде роботу над мультиплікаційними проектами, які зможуть доповнити кінематографічний всесвіт.

На даний момент Marvel працює над анімаційними шоу «Команда" Месники "» (Marvel's Avengers Assemble) і «Велика Людина-павук» (Ultimate Spider-Man), сюжет яких не пов'язаний з кіновсесвітом. Обидва проекти поки не отримали продовження на нові сезони від керівництва каналу Disney XD. Як повідомляється, студія Marvel готова розглядати можливість створення нового мультиплікаційного серіалу, який стане доповненням до Третьої фази.



Зв'язок з кіновсесвітом можуть забезпечити і повнометражні анімаційні картини. У Marvel вже є досвід випуску мультфільмів прямо на відео, але раніше вони не завойовували такої любові критиків, яку отримують аналогічні проекти DC Comics.

Інсайдери повідомляють, що студія також може зробити мультиплікаційними свої знамениті короткометражки. Остання з них, «Хай живе король», була випущена в лютому минулого року.



Раніше Marvel розширила свій всесвіт серіалами «Агенти Щ.И.Т.» (Marvel's Agents of SHIELD) і «Агент Картер» (Agent Carter).
Переглядів: 573 | Додав: Elnino | Теги: Велика Людина-павук, Marvel, Команда Месники, Корт Лейн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |