RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 25 » Росомаха привітав Дедпула зі святами
11:54
Росомаха привітав Дедпула зі святами
Х'ю Джекман розмістив на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Twitter вельми оригінальне привітання з наступаючими святами своєму заклятому ворогу Дедпулу. На ілюстрації міститься зображення Росомахи, що робить непристойний жест за допомогою одного зі своїх пазурів, спершись на який стоїть Дедпул.
Цілком імовірно, це була відповідь на "люб'язність" з боку самого Дедпула, який раніше у спеціальному зверненні порадив вибрати Х'ю Джекмана "найсексуальнішим чоловіком планети".

Нагадаємо, що прем'єра фільму "Дедпул", присвяченого балакучому найманцеві, відбудеться 12 лютого 2016 року. Крім виконавця головної ролі Райана Рейнольдса, в картині знімалися Морена Баккарін, Джина Карано, Ед Скрейн, Тейлор Хіксон, Стен Лі, ТіДжей Міллер, Рейчел Шин, Джед Ріїс, Андре Трікотеукс та інші актори.



За непідтвердженою поки інформацією, у фільмі може з'явитися і Росомаха, у всякому випадку раніше Х'ю Джекман не виключав такої можливості. Рейнольдс і Джекман вже зустрічалися на одному знімальному майданчику під час роботи над картиною "Люди Ікс: Початок. Росомаха", в якій вони також зіграли популярних героїв всесвіту "Люди Ікс".
Переглядів: 1117 | Додав: Elnino | Теги: листівка, Дедпул, Х'ю Джекман, новини, Різдво, Росомаха | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |