RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 4 » Ронда Роузі спродюсує власний байопік
16:36
Ронда Роузі спродюсує власний байопік
Як стало відомо журналістам Collider, студія Paramount Pictures приступила до роботи над байопіком медалістки Олімпійських ігор в Пекіні, переможниці Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC) і висхідної зірки Голлівуду Ронди Роузі.

Роботу над сценарієм очолить Марк Бомбек («Міцний горішок 4.0», «Легенди» / Legends), якому належить адаптувати для великого екрану автобіографію Роузі My Fight / Your Fight. Книга, яку Ронда написала разом зі своєю сестрою Марією Бернс Ортіс, була тепло зустрінута критиками і потрапила в список бестселерів за версією The New York Time.

Функції продюсера біографічного фільму візьмуть на себе Мері Перент, Марк Бомбек і сама Роузі яка розраховує виконати в ньому головну роль. Ронді вже доводилося грати саму себе в комедії «Антураж», що вийшла в український прокат минулого тижня.



Роузі вдається успішно поєднувати спортивну та акторську кар'єри. За останній рік вона порадувала своїх шанувальників ролями в бойовиках «Нестримні 3» і «Форсаж 7», а всього два дні тому захистила титул чемпіонки UFC, розібравшись зі своєю суперницею за 34 секунди.

У найближчих планах Ронди залишається робота над кримінальним трилером Пітера Берга Mile 22, зйомки якого планують розпочати в січні наступного року.
Переглядів: 575 | Додав: Elnino | Теги: Paramount Pictures, Ронда Роузі, байопік, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |