RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 10 » Ронда Раузі зіграє роль Патріка Суейзі в ремейку «Придорожнього закладу»
09:24
Ронда Раузі зіграє роль Патріка Суейзі в ремейку «Придорожнього закладу»
Чемпіонка світу з боїв змішаного стилю Ронда Раузі зніметься в ремейку бойовика "Придорожній заклад". Як стверджує видання Variety, вона зіграє жіночу версію персонажа, якого в оригінальній картині зіграв Патрік Суейзі.

"Для мене велика честь зіграти цю роль на честь чоловіка, який служив натхненням багатьом глядачам. Не можу уявити кращу можливість віддати належне обожнюваному мною Патріку Суейзі. Обіцяю докласти всіх зусиль, щоб його сім'я і віддані шанувальники пишалися б цією присвятою", - йдеться в заяві самої Раузі. Стверджується, що актриса вже зустрічалася зі вдовою Суейзі і отримала її благословення.



В оригінальній картині Суейзі зіграв вишибалу, який береться навести порядок в закусочній, яку часто відвідують асоціальні елементи. Незважаючи на те, що фільм зібрав у прокаті всього 30 мільйонів доларів, він став культурним феноменом. Терміни робіт над новою версією і можливий прокатний графік поки не уточнюються. Невідомо також, хто займе посаду режисера проекту.

Нагадаємо, що голлівудська кар'єра Раузі розвивається досить бурхливо. Вона вже зіграла в таких популярних фільмах, як "Нестримні 3" і "Форсаж 7", а також з'явилася в комедії "Антураж".
Переглядів: 549 | Додав: Elnino | Теги: ремейк, Патрік Суейзі, новини, Ронда Раузі, Придорожнього заклад | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |