RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 15 » Рон Перлман озвучить злобного троля в мультсеріалі «TrollHunters»
20:28
Рон Перлман озвучить злобного троля в мультсеріалі «TrollHunters»
Келсі Греммер, Рон Перлман ("Місячна афера") і Антон Єльчин озвучать головних героїв в анімаційному серіалі "Trollhunters", створеному Гільєрмо Дель Торо і студією DreamWorks Animation для потокового сервісу Netflix. Серіал, призначений для сімейного перегляду, дебютує в грудні 2016 року. Цю новину Дель Торо повідомив на фестивалі Annecy Animation Festival, який проходить в місті Ансі на сході Франції. Його слова цитує видання Deadline.

"Trollhunters" розповідає казку про два фантастичні світи, яким судилося зіткнутися в епічній сазі. Дія розгортається у вигаданому передмісті Аркадія навколо головного героя Джима (Єльчин) і його двох кращих друзів. Утрьох вони роблять приголомшливе відкриття - біля підніжжя їх міста відбувається прихований від людських очей бій між хорошими і поганими тролями. Результат цієї битви назавжди накладе відбиток на їх життя.



Персонаж Єльчина, Джим, звичайний підліток знаходить містичний амулет, який наповнює його життя захоплюючими пригодами. Греммер озвучить Блінкі, добродушного троля, який стає другом Джима. Що стосується Перлмана, то актор, який активно знімається в проектах Дель Торо, отримав роль злобного троля Булара, що змушує Джима і його друзів вплутатися в битву.

Функції виконавчих продюсерів ділять між собою Дель Торо, Марк Гуггенхейм і Крістіна Стейнберг.
 
Переглядів: 671 | Додав: Elnino | Теги: Troll Hunters, мультсеріал, Рон Перлман, Келсі Греммер, новини, Антон Єльчин | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |