RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 4 » Роланд Еммеріх зніме фільм про Битву за Мідуей
18:49
Роланд Еммеріх зніме фільм про Битву за Мідуей
Роланд Еммеріх ("Штурм Білого дому") приступив до підготовки до зйомок фільму, присвяченого одній з найграндіозніших морських битв в історії людства - Битві за Мідуей, яка сталася між американським і японським флотами в роки Другої світової війни і отримала назву "Битва авіаносців" .. Про це повідомляє видання Comingsoon .

"У цей період війни американці були досить слабкі. Але попри все, вони зібралися і зробили практично неможливе. Загинуло дуже багато пілотів. Я б хотів створити свого роду пам'ятник усім їм, і з великим натхненням чекаю початку робіт над цим фільмом", - прокоментував постановник.



Нагадаємо, що битва за атол Мідуей сталася в червні 1942 року. Вона стала поворотним моментом у військових діях на Тихому океані. Об'єднаний японський флот зазнав нищівної поразки, втративши чотири авіаносця, один важкий крейсер, близько 300 літаків і більшість досвідчених пілотів. Після цієї битви Японія назавжди втратила можливість вести бойові дії у відкритому океані без прикриття берегової оборони.

Втрати американців виявилися значно меншими - близько 150 літаків, один есмінець і один авіаносець, причому, останній торпедував підводний човен вже поза зоною основних боїв під час буксирування на базу для ремонту.
Переглядів: 654 | Додав: Elnino | Теги: Роланд Еммеріх, новини, фільм, Битва, Мідуей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |