RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Червень » 15 » Роланд Еммеріх назвав переможця в сутичці Чужого і прибульців «Дня незалежності»
10:46
Роланд Еммеріх назвав переможця в сутичці Чужого і прибульців «Дня незалежності»
У сутичці прибульця з фільму "День незалежності" і ксеноморфа з картини "Чужий" перемогу здобув би останній. Як повідомляє видання Comicbook, таку думку висловив режисер Роланд Еммеріх, відповідаючи на питання своїх шанувальників в інтерв'ю EmpireOnline.

"Чужий Рідлі Скотта вийде переможцем. Це самий кошмарний прибулець, якого я знаю. Наших можна вбити, підкравшись ззаду. А Чужого вбити так не вийде. Наші не стікають кислотою при пораненні, тільки виділяють абсолютно нешкідливий слиз", - сказав він.



Нагадаємо, що у фільмі "День незалежності 2: Відродження", що є прямим продовженням оригінальної картини, знімалися Джої Кінг, Майка Монро, Ліам Хемсворт, Брент Спайнер, Шарлотта Генсбур, Вільям Фіхтнер, Джефф Голдблюм, Білл Пуллман, Вівіка А. Фокс, Анджела Бейбі і інші актори.

За сюжетом земляни освоїли частину інопланетних технологій, які потрапили до них у руки після розгрому першої хвилі інопланетних інтервентів. Це дозволило їм створити передові зразки озброєнь, щоб підготуватися до неминучого другого нападу.

Перший фільм, випущений в 1996 році, став справжньою сенсацією. Його касові збори перевищили 800 мільйонів доларів при виробничому бюджеті всього в 75 мільйонів доларів.
Переглядів: 707 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Прибульці, Роланд Еммеріх, Чужий, День незалежності 2, Сутичка, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |