RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 1 » Робін Райт зніметься в «Тому, що біжить по лезу бритви 2»
09:43
Робін Райт зніметься в «Тому, що біжить по лезу бритви 2»
Робін Райт ("Картковий будинок") приєдналася до акторського складу фантастичного фільму "Той, що біжить по лезу бритви 2". Про це повідомляє видання Comingsoon. Якого саме персонажа належить зіграти актрисі, поки не уточнюється, відомо лише, що роль буде однією з ключових.

Зйомки картини повинні стартувати влітку 2016 року. Її режисером призначений Дені Вільньов, творець таких популярних фільмів, як "Пожежі" і "Полонянки". Автор оригінальної стрічки Рідлі Скотт буде курирувати проект в якості виконавчого продюсера.

На момент написання даної замітки сюжет сиквела не був відомий, передбачалося лише, що події будуть відбуватися через кілька десятиліть. Роль мисливця за головами Ріка Декарда погодився знову зіграти Харрісон Форд. Його партнером по знімальному майданчику стане Райан Гослінг, персонаж якого також поки не називався.



Нагадаємо, що оригінальний фільм, випущений в 1982 році був знятий за мотивами твору знаменитого письменника-фантаста Філіпа Діка. Його касові збори були далекі від задовільних - всього 32 мільйони доларів, однак багато передових на той час прийомів зйомки і загальний стиль картини дозволили їй отримати статус культової в своєму жанрі. Сюжет фільму відрізнявся від літературного першоджерела.
Переглядів: 756 | Додав: Elnino | Теги: кіно, той, зірки, Робін Райт, новини, що біжить по лезу бритви 2, голівуд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |