RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 18 » Робін Райт домоглася рівного гонорару з Кевіном Спейсі
16:25
Робін Райт домоглася рівного гонорару з Кевіном Спейсі
Зірці політичної драми потокового сервісу Netflix "Картковий будиночок" Робін Райт не так давно довелося відстоювати право на такий же гонорар як у її колеги по серіалу Кевіна Спейсі. Спілкуючись з головою благодійного Фонду Рокфеллера, Джудіт Родін, у вівторок, 17 травня 2016 року, актриса зізналася, що загрожувала публічним виступом, в разі якщо її вимоги не будуть задоволені.

"Це ідеальний приклад. Далеко не всі фільми і телевізійні шоу представляють рівних за значимістю головного героя і героїню. І саме така ситуація спостерігається в" Картковому будиночку "". Слова актриси цитує видання The Huffington Post.



В "Картковому будиночку" Райт виконує роль дружини персонажа Спейсі Френка Андервуда Клер, а також є режисером і продюсером шоу.
"Я вивчала статистику, виходячи з даних якої видно, що Клер Андервуд в певні періоди була популярнішою за Френка. Я скористалася цим і сказала:" Краще заплатите мені, чи в іншому випадку я зроблю заяву ". І вони заплатили", - з посмішкою поділилася деталями переговорів Райт.

За непідтвердженими даними, Спейсі отримав дев'ять мільйонів доларів за третій сезон "Карткового будиночка", згідно з Forbes, за той же сезон Райт заплатили близько п'яти з половиною мільйонів доларів. Роль Райт в четвертому сезоні була значно більша її екранного чоловіка.

Райт приєдналася до довгого списку голлівудських актрис, які піднімали питання про нерівну винагороду, серед яких Патриція Аркетт, Дженніфер Лоуренс, Аманда Сейфрід, Лена Данхем, Шарліз Терон, Трейсі Елліс Росс і Джилліан Андерсон.
Переглядів: 815 | Додав: Elnino | Теги: Кевін Спейсі, новини, Картковий будиночок, гонорар, Робін Райт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |