RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 22 » Роберт Дауні мл. зіграє в сольному фільмі «Людини-павука»
08:34
Роберт Дауні мл. зіграє в сольному фільмі «Людини-павука»
Компанія Marvel Studios почала виконувати дану її главою Кевіном Фейджем обіцянку делегувати відомих супергероїв в сольний фільм про Людину-павука, який збирається знімати студія Sony Pictures, Як повідомляє видання ComicBook, в картині з'явиться Тоні Старк власною персоною у виконанні Роберта Дауні мл.

Відзначимо, що укладений кілька років тому контракт актора зі студією Marvel, не припускав участі в "Людині-павуку". Найімовірніше, студії довелося докласти певних зусиль, щоб умовити Дауні мл. зіграти в цьому фільмі.

Також стало відомо про провал переговорів з Майклом Кітоном, якому було запропоновано зіграти роль лиходія. Про якого саме персонажа йшлося, в первинних повідомленнях на цю тему не говорилося.



Фільм "Людина-павук: Повернення додому" повинен вийти в прокат в липні 2017 року, а зйомки стартують в кінці весни 2016 року Головну роль виконає актор Том Холленд. У фільмі також зніматимуться Маріса Томей, якій дісталася роль тітки Мей, і Зенден.

Нагадаємо, що згідно з умовами контракту, укладеного між Sony Pictures і Marvel, Людина-павук буде експлуатуватися спільно. Контролювати створення фільмів, присвячених супергероєві, буде Кевін Фейдж.
Переглядів: 604 | Додав: Elnino | Теги: Marvel, Людина-павук: Повернення додому, новини, Роберт Дауні мл. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |