RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Березень » 15 » Роберт Дауні мл. не зніматиметься в «Залізній людині 4»
11:05
Роберт Дауні мл. не зніматиметься в «Залізній людині 4»
Роберт Дауні мл. не планує зніматися в четвертому сольному фільмі, присвяченому Залізній людині. Про це сам актор розповів в інтерв'ю виданню USA Today.

"Я не думаю, що це станеться. Попереду у нас" Перший месник 3 ", але я сприймаю цей проект як моя маленька" Залізна людина 4 ". А потім все повернеться на круги своя, коли гряне грім Месників. Так що поки такий розклад , якщо щось в майбутньому не зміниться ", - сказав він.

Нагадаємо, що за умовами контракту зі студією Marvel, Роберт Дауні мл. повинен був знятися в трьох фільмах про команду Месників. Коли він був підписаний, керівництво Marvel ще не прийняло рішення перетворити фінальну частину в дилогію. Тому на момент написання даної замітки не було відомо: чи прийме Роберт Дауні мл. участь у створенні фінальної серії.



Відзначимо, що зйомки в проектах Marvel допомогли Дауні мл. стати одним з найбільш високооплачуваних акторів в історії кінематографа. В середньому він заробляє по 50 мільйонів доларів за кожен з наступних фільмів.

"Перший месник 3: Протистояння" буде представлений глядачам 5 травня 2016 року. У картині знімалися Скарлетт Йоханссон, Том Холленд, Кріс Еванс, Елізабет Олсен, Себастіан Стен, Пол Радд, Маріса Томей, Емілі ВанКемп, Чедвік Боузман і інші.
Переглядів: 611 | Додав: Elnino | Теги: кіно, Залізна людина 4, Marvel, новини, Роберт Дауні мл. | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |