RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Серпень » 16 » Роберт Дауні мл. може зіграти легендарного Перрі Мейсона в серіалі HBO
16:17
Роберт Дауні мл. може зіграти легендарного Перрі Мейсона в серіалі HBO
Канал HBO розробляє драматичний серіал "Perry Mason" за сценарієм Ніка Піццолатто ( "Справжній детектив"), в якому роль слідчого і адвоката захисту виконає Роберт Дауні мл.

Передбачається, що в серіалі, як і в антології "Справжній детектив", буде не більше восьми епізодів. Планується, що драма буде складатися з декількох сезонів, робота над якими буде залежати від знімального графіка Дауні. Про це повідомляє видання Deadline.

На момент написання замітки йдуть переговори про права на проект, який, імовірно, бере в основу серіалу - фільмі, який "Команда Дауні" (Дауні мл. І його дружина, продюсер Сьюзан Левін) розробляла п'ять років тому на студії Warner Bros .. Тоді Дауні повинен був зіграти головну роль у фільмі, заснованому на оригінальній історії, вигаданій ним і Девідом Гамбіно в стилі нуар і місцем дії - Лос-Анджелес 30-х років минулого століття.



Адвокат Перрі Мейсон був створений на початку 30-х років письменником Ерлом Стенлі Гарднером. Персонаж фігурував в 80-ти новелах і коротких оповіданнях, радіопостановках, шести повнометражних фільмах, коміксах початку 50-х, серіалі "Перрі Мейсон" з Реймондом Барром (1957-1966) і телешоу "New Perry Mason" (1973-1974), більш ніж 20-ти телефільмах, знятих в період з 1980-х по 1990-ті.

Нагадаємо, що доля третього сезону "Справжнього детектива" Піццолатто, у якого контракт з HBO, до сих пір не визначена. Для виконавця ролі Залізної людини серіал стане поверненням на телебачення з часів його участі в драмі "Еллі МакБіл".
Переглядів: 826 | Додав: Elnino | Теги: серіал, Нік Піццолатто, новини, Роберт Дауні мл., HBO, Перрі Мейсон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7385
Міні чат
200
Copyright © 2015 |