RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 22 » Роберт Дауні мл. анонсував зйомки «Шерлока Холмса 3»
20:20
Роберт Дауні мл. анонсував зйомки «Шерлока Холмса 3»
Зйомки фільму "Шерлок Холмс 3", найімовірніше, стартують до кінця 2016 року. Про це розповів в інтерв'ю виданню ShortList виконавець головної ролі Роберт Дауні мл.

"Ми як раз зараз ведемо переговори з цього приводу. Щоб провести якусь підготовку. Якби ми могли зняти фільм за допомогою Skype, ми б, напевно, упоралися за тиждень. Але з такими фільмами все складніше. Так що ми спробуємо зняти картину вже в цьому році. Це, звичайно, дуже масштабний проект, і я чесно кажучи, порядком втомився, але все ж із задоволенням працюю у всьому цьому ", - сказав він.

Нагадаємо, що ще в 2015 році продюсер і сценарист проекту Лайонел Уігрема говорив про те, що робота над сценарієм "Шерлока Холмса 3" входить в завершальну стадію. Однак з тих пір ніяких звісток про цей фільм не надходило.



Роберт Дауні мл. не уточнив, коли варто чекати фільм в прокаті. Раніше передбачалося, що він буде представлений глядачам в 2017 році, однак напружений знімальний графік виконавця головної ролі навряд чи дозволить це зробити.

У 2016 році Роберту Дауні мл. належить знятися в картині "Людина-павук: Повернення додому", якої не було в його первісному контракті зі студією Marvel. Цей проект також вийде в 2017 році.
Переглядів: 664 | Додав: Elnino | Теги: Шерлок Холмс 3, зйомки, новини, Роберт Дауні мл. | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |