RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 3 » Різдвяний випуск «Шерлока» очолив рейтинги на британському ТБ
17:02
Різдвяний випуск «Шерлока» очолив рейтинги на британському ТБ
Спеціальний різдвяний випуск серіалу "Шерлок", який називається "Потворна наречена", що транслювався каналом BBC One в п'ятницю 1 січня 2016 року, зібрав біля екранів найчисленнішу аудиторію на британському телебаченні за поточні свята. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter з посиланням на BBC, півторагодинний епізод за участю Бенедикта Камбербетча і Мартіна Фрімана за ніч подивилися 8,4 мільйона чоловік.

Таким чином, драма стала найпопулярнішим шоу у Великобританії. Спеціальний епізод одночасно транслювався в різних країнах, наприклад, каналом PBS в США і Першим каналом в Росії.
Рейтинги спеціального епізоду у Великобританії можна порівняти з рейтингами прем'єри третього сезону шоу, яку свого часу подивилися 9,2 мільйона чоловік за ніч. Третій сезон "Шерлока" залучив велику аудиторію в порівнянні з першим і другим сезонами - другий епізод подивилося більше 8,8 мільйона чоловік, а третій - майже 8,8 мільйона чоловік.



Перший сезон шоу встановив рекорд прем'єри нового серіалу, коли дебют драми зібрав біля екранів 7,5 мільйона телеглядачів. Другий сезон привернув в середньому вісім мільйонів телеглядачів.

В "Потворній нареченій" Шерлок і Ватсон виявилися у вікторіанському Лондоні кінця дев'ятнадцятого століття. В основу сюжету лягла розповідь Артура Конан Дойла "Обряд будинку Месгрейвів".

Шоураннер і ведучий сценарист серіалу Стівен Моффат повідомив, що зйомки четвертого сезону "Шерлока" стартують у квітні поточного року, а прем'єра відбудеться, швидше за все, в 2017 році.
Переглядів: 855 | Додав: Elnino | Теги: Шерлок, рейтинг, BBC One, новини, Потворна наречена | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7384
Міні чат
200
Copyright © 2015 |