RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Грудень » 22 » Різ Уізерспун продала драму про розлучення каналу ABC
13:05
Різ Уізерспун продала драму про розлучення каналу ABC
Канал ABC приступив до розробки годиної драми про розлучення "Please Don`t Go", яка є продюсерським проектом Різ Уізерспун. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter.

Створений за сценарієм Міган Оппенхаймер ("Бійтеся ходячих мерців"), проект присвячений особистому та професійному життю безжального адвоката з розлучень, яка практикує в Далласі. Головна героїня, що виросла на автостоянках для трейлерів в Техасі, залишила позаду життя повне боротьби з убогістю і стала господинею кутового офісу в особняку в найпрестижнішому районі Далласа. Але за неприступним фасадом зовнішнього благополуччя її життя повне давно приховуваних сімейних таємниць, які не дають їй спокою.



Оппенхаймер розділить функції виконавчого продюсера з Уізерспун і її студією Pacific Standard, яку очолює Бруна Папандреу ("Дика").
Крім "Please Don`t Go" Pacific Standard розробляє романтичну містерію Роба Лонга для ABC і бере участь у виробництві серіалу з обмеженою кількістю епізодів "Важлива неважлива брехня" для HBO, одну з головних ролей в якому виконує Уізерспун.

На рахунку Оппенхаймер сценарії до майбутнього фільму "Kelly Jackson" для Temple Hill і Fox 2000 і "128 ударів серця в хвилину" для Warner Bros. і Working Title.
Переглядів: 1027 | Додав: Elnino | Теги: Please Dont Go, кіно, ABC, Різ УізерспунНовини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |