RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Червень » 25 » Різ Уізерспун екранізує мемуари Гарта Каллахана
11:14
Різ Уізерспун екранізує мемуари Гарта Каллахана
Різ Уізерспун і її продюсерська компанія Pacific Standard взяли в розробку екранізацію мемуарів Гарта Каллахана Napkin Notes: Make Lunch Meaningful, Life Will Follow, які по суті є збіркою записок, адресованих батьком своїй дочці. В даний час Різ і розвиваюча цей проект студія New Line шукають сценариста, якому можна довірити адаптацію такого непростого, але дуже надихаючого матеріалу.

Гарт почав писати записки своїй доньці Еммі, коли та була ще зовсім маленькою. Спочатку він робив невеликі замітки-нагадування на серветках, які клав їй у коробку зі сніданками. Однак після того, як Каллахану діагностували рак, цей зворушливий ритуал став для нього і для Емми особливим, а самі записки стали більш змістовними. З тих пір чоловік кілька разів виходив переможцем із сутички зі своїм онкологічним захворюванням, а його дочка встигла закінчити школу ...



Мемуари, складені з самих записок і коментарів до них, удостоїлися хвалебних відгуків від таких авторитетних видань, як Time Magazine і The Telegraph, а також були переведені на інші мови. Крім того, Американське онкологічне товариство підштовхнуло Каллахана до створення власного фонду - The Napkin Notes Foundation.

В даний час Pacific Standard займається продюсуванням проектів Opening Belle і Ashley's War, також на рахунку цієї компанії біографічна драма «Дика», за головну роль в якій Різ удостоїлася номінації на «Оскар».
Переглядів: 478 | Додав: Elnino | Теги: Різ Уізерспун, новини, фільм, Гарт Каллахан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3595
Міні чат
200
Copyright © 2015 |