RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 15 » Рідлі Скотт знову змінив назву сиквела «Прометея»
19:34
Рідлі Скотт знову змінив назву сиквела «Прометея»
Рідлі Скотт знову змінив назву сиквела фантастичного фільму "Прометей". Як заявив режисер в інтерв'ю виданню Indiewire картина буде називатися "Alien: Covenant", що можна перекласти як "Чужий: Заповіт".

"Я займався підготовкою до фільму" Чужий: Заповіт ", зйомки якого стартують в лютому, ми якраз обговорювали сценарій, і раптом пролунав телефонний дзвінок, і хтось сказав:" Слухайте, у нас тут є ще один проект під назвою "Марсіянин ". Я здивувався, але потім здолав цю книгу всього за годину і вже до середини дня зв'язався з FOX і сказав, що мені потрібно поговорити з Дрю Годдардом ", - заявив він.

Нагадаємо, що раніше Скотт стверджував, що продовження "Прометея" називатиметься "Чужий: Втрачений рай", так як натхненням для нього послужив однойменний твір англійського поета Джона Мільтона, який розповідає про гріхопадіння людини. Чим пояснюється поява нового заголовка, і чи стане цей варіант остаточним, Рідлі Скотт не уточнив. Очікується, що фільм буде представлений глядачам в 2017 році. 



Найімовірніше, за ним піде ще одне продовження, яке в підсумку зв'яже проект з фільмом "Чужий" та історією лейтенанта Еллен Ріплі, а також пояснить походження смертоносних ксеноморфів.
Переглядів: 619 | Додав: Elnino | Теги: Прометей 2, новини, Дата, Рідлі Скотт, Чужий: Заповіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |