RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Травень » 19 » Рідлі Скотт продовжить співпрацю з творцем «Марсіянина»
12:11
Рідлі Скотт продовжить співпрацю з творцем «Марсіянина»
Рідлі Скотт продовжить співпрацю з творцем "Марсіянина", письменником Енді Уіром. Як повідомляє видання Deadline, кіностудія 20th Century Fox придбала права на новий сценарій, підготовлений Уіром, а Скотт має намір стати продюсером майбутнього фільму на його основі.
Назва і зміст проекту поки тримається в секреті, невідомий також його жанр, однак попередні роботи Уіра дозволяють припустити, що мова все ж йде про фантастику. Одним з продюсерів картини також буде Саймон Кінберг, який працював і над "Марсіянином".

Нагадаємо, що останній був випущений в прокат у жовтні 2015 року. Головні ролі у фільмі зіграли Кейт Мара, Крістен Уіг, Джессіка Честейн, Метт Деймон, Себастіан Стен, Майкл Пенья, Шон Бін, Маккензі Девіс, Дональд Гловер, Джефф Деніелс і інші актори.



Незважаючи на значні огріхи в науковій частині проект був добре прийнятий і критиками і глядачами. При виробничому бюджеті в 108 мільйонів доларів він заробив в світовому прокаті більше 600 мільйонів доларів, ставши одним з найуспішніших фільмів Рідлі Скотта.

"Марсіянин" став одним з ключових претендентів на головні професійні нагороди сезону. Фільм претендував на сім премій Американської Кіноакадемії, але в результаті не отримав жодної.
Переглядів: 721 | Додав: Elnino | Теги: 20th Century Fox, кіно, новини, Рідлі Скотт, Енді Уір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |