RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Листопад » 27 » Рідлі Скотт пообіцяв три продовження «Прометея»
10:23
Рідлі Скотт пообіцяв три продовження «Прометея»
У фантастичного фільму "Прометей" буде три продовження, які пов'яжуть його з картиною "Чужий". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, про це розповів на прес-конференції в Австралії режисер Рідлі Скотт.

"Отже, я беруся до створення наступної серії, яка продовжить історію, розпочату раніше, історію Шоу та розділеного на дві частини Майкла Фассбендера. Все почнеться саме з цього моменту і еволюціонує. Коли закінчиться ця серія, буде наступна, а потім і ще одна, яка і приведе на с з "чорного ходу" до фільму 1979 року. Іншими словами, ми дізнаємося: чому Космічний Жокей опинився в тому місці, і яким чином всередині нього виявився Чужий. На ці питання глядач, нарешті, отримає відповіді ", - сказав британський режисер.



Він також пояснив зміну свого негативного ставлення до сиквелів захопленням "Зоряними війнами". "Зоряні війни", безсумнівно, будуть монструозними. Саме тому я і вирішив зробити продовження ", - додав він. Нагадаємо, що раніше Рідлі Скотт неодноразово стверджував, що не має наміру більше повертатися до теми ксеноморфів, так як" сказав усе, що хотів з цього приводу ще в оригінальному фільмі ". Однак, після вельми невпевненого прокату "Прометея", метр, мабуть, змінив свою точку зору. Фільм з умовною назвою "Чужий: Заповіт" буде випущений в жовтні 2017 року. Його зйомки пройдуть переважно в Австралії.
Переглядів: 714 | Додав: Elnino | Теги: Прометей 2, новини, Рідлі Скотт, Чужий: Заповіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6093
Міні чат
200
Copyright © 2015 |