RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 24 » Рідлі Скотт оголосив назву сиквела «Прометея»
23:14
Рідлі Скотт оголосив назву сиквела «Прометея»
Сиквел фантастичного фільму "Прометей" отримав офіційну назву "Чужий: Втрачений рай". Про це розповів в інтерв'ю ресурсу HeyUGuys режисер Рідлі Скотт. Натхненням послужив твір англійського поета Джона Мільтона "Втрачений рай", що розповідає про гріхопадіння людини.

"Ви знаєте цю поему? - Запитав постановник кореспондентів, які розмовляли з ним. - Упевнений, ви ніколи її не читали повністю. Це звучить інтелектуально, і у нас будуть деякі загальні моменти". Дія картини в основному відбуватиметься на таємничій планеті Інженерів. Раніше Рідлі Скотт стверджував, що не буде знову відтворювати на екрані класичного ксеноморфа, але порадує глядачів іншими монстрами, в тому числі гібридами Інженерів і чужих.



Зйомки сиквела стартують в лютому 2016 року, дата прем'єри на момент написання даної замітки не уточнювалася. Головні ролі знову зіграють Нумі Рапас і Майкл Фассбендер.

В одному з попередніх інтерв'ю режисер повідомив, що готовий зняти не менше трьох продовжень "Прометея", проте, подальша доля проекту, очевидно, буде вирішуватися після оцінки фінансової спроможності "Втраченого раю". Нагадаємо, що світові касові збори самого "Прометея" залишали бажати кращого.
Переглядів: 459 | Додав: Elnino | Теги: Прометей 2, новини, Рідлі Скотт, Чужий: Втрачений рай | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |