RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Вересень » 29 » Рідлі Скотт дізнався про воду на Марсі раніше NASA
19:37
Рідлі Скотт дізнався про воду на Марсі раніше NASA
Британський режисер Рідлі Скотт знав про наявність води на Марсі задовго до того, як про це офіційно оголосила Американська адміністрація з аеронавтики і дослідження космічного простору (NASA). Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, про це розповів журналістам сам постановник.

"Я знав це вже багато місяців тому. Коли я вперше спілкувався з фахівцями NASA, ми обговорювали різні аспекти досліджень, і я сказав їм:" Значить, ви там виявили масивні льодовики "? Вони мені відповіли, що, дійсно, вважають, що білосніжні утворення на поверхні планети є льодовиками. І тоді я сказав: "Ось це так! Значить, там були океани. Отже, ми зараз знаходимося на тій стадії еволюції планети, яку Марс проходив 750 млн., років тому ". Вони мені відповіли:" Це хороше запитання ". Ну, і вирішили це з'ясувати", - сказав Скотт.

Нагадаємо, що 28 вересня 2015 NASA оголосила про те, що за допомогою орбітальної лабораторії Mars Reconnaissance Orbiter були отримані докази наявності на Марсі сезонних потоків солоної води. За твердженням дослідників, вода, насичена перхлоратами, може не замерзати навіть при температурі -70 градусів за Цельсієм, що дозволяє розраховувати на виявлення на планеті життя.



Нагадаємо, що Рідлі Скотт зняв фільм "Марсіянин", дія якого відбувається на Червоній планеті. Прем'єра картини в Україні відбудеться 8 жовтня 2015 року.
Переглядів: 422 | Додав: Elnino | Теги: NASA, Мрсіяниин, вода, новини, Рідлі Скотт, Марс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |