RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 29 » Ріанна зніметься в екранізації коміксу Люка Бессона
12:21
Ріанна зніметься в екранізації коміксу Люка Бессона
Популярна американська співачка Ріанна приєдналася до акторського складу фільму Люка Бессона "Валеріан і місто тисячі планет", заснованому на популярній графічній новелі. Про це повідомляє видання Comingsoon з посиланням на сторінку режисера в Instagram.

Бессон не уточнив, яку саме роль належить зіграти Ріанні, лише підкреслив, що вона буде значною. За сюжетом, спеціальний агент Валеріан і його рудоволоса подружка відправляються на планету Сірт, що є столицею союзу, до якого входять тисячі світів. Їм належить з'ясувати: чи представляють сіртіанці загрозу для Землі? Вони виявляють прагнучу до занепаду імперію, аристократію що розклалася, революційні настрої і дивну касту мудреців в масках, які, схоже, є справжніми ляльководами в цьому світі. Новела була опублікована в 1967 році і переведена на два десятки мов.



Головні ролі погодилися зіграти Дейн ДеХаан і Кара Делевінь. Також у фільмі буде зніматися Клайв Оуен, персонаж якого поки не називався. Зйомки повинні стартувати в кінці осені 2015 року з прицілом на прем'єру в 2017 році. Стверджується, що це буде наймасштабніший проект кіностудії Люка Бессона.

Нагадаємо, що у Ріанни вже є досвід роботи в великобюджетних фільмах. Вона знімалася у фантастичному бойовику "Морський бій".
Переглядів: 576 | Додав: Elnino | Теги: Валеріан і місто тисячі планет, Люк Бессон, новини кіно, Ріанна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |