RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Липень » 23 » Ріанна зіграє головну героїню з «Психо» в «Мотелі Бейтсів»
18:14
Ріанна зіграє головну героїню з «Психо» в «Мотелі Бейтсів»
Популярна співачка і актриса Ріанна зіграє легендарну Меріон Крейн з фільму "Психо" в п'ятому сезоні телевізійного приквела до фільму Хічкока "Мотель Бейтсів", який офіційно оголошений заключним. Про це продюсери серіалу каналу A & E повідомили під час виставки Comic-Con. Їх слова цитує видання The Hollywood Reporter.

Нагадаємо, що героїня "Психо" Меріон Крейн, роль якої у фільмі виконала Джанет Лі, зареєструвалася в Мотелі Бейтсів, але так і не виписалася з нього, після того як Норман, прийнявши образ своєї матері, Норми, зарізав її у ванній кімнаті номера.



"Ми хотіли представити цю легендарну героїню по-новому в сучасній реальності. Ми також чули, що Ріанна є прихильницею нашого шоу, а ми, в свою чергу, її шанувальники, так що, стався доленосний збіг наших спільних інтересів", - сказали в заяві виконавчі продюсери серіалу Карлтон Кьюз і Керрі Ерін.

Під час проведення панелі на виставці Comic-Con 2016 було оголошено, що Віра Фарміга (Норма Бейтс) повертається в п'ятий сезон в якості актриси і виконавчого продюсера. Макс Тіріот (Ділан) вперше спробує свої сили в режисурі, а Нестор Карбонелл (шериф Алекс Ромеро) виступить постановником втретє. Фредді Хаймор (Норман Бейтс) вдруге напише сценарій до епізоду разом з Кьюз і Ерін. Виробництво п'ятого сезону почнеться восени поточного року, а прем'єра відбудеться в 2017 році.
Переглядів: 861 | Додав: Elnino | Теги: Меріон Крейн, Мотель Бейтсів, новини, 5 сезон, Ріанна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |