RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Липень » 17 » Режисерові «Мами» доручать екранізувати «Воно» Стівена Кінга
09:40
Режисерові «Мами» доручать екранізувати «Воно» Стівена Кінга
Кіностудія New Line знайшла заміну Керрі Фукуназі на посту режисера фільму за мотивами повісті Стівена Кінга "Воно". Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, вакантне місце може зайняти творець фільму-жахів "Мама" Андрес Мускетті.

Передбачалося, що зйомки картини стартують в червні 2015 року, новий графік поки не уточнюється. У зв'язку з цим стало також відомо, що актор Вілл Поултер, знайомий глядачам за фільмом "Той, що біжить лабіринтом", більш не є виконавцем ролі Пеннівайза через зайнятість в інших проектах. Однак видання не виключає, що надалі він може повернутися в команду, якщо новий постановник визнає це необхідним.

Варто відзначити, що навесні 2015 Андрес Мускетті значився режисером іншої екранізації твору Стівена Кінга під назвою "Довгий Джонт". Які перспективи цього проекту, не уточнюється. Крім цього, Мускетті збирався екранізувати популярну відеогру "Shadow of the Colossus".



Нагадаємо, що дія повісті "Воно" відбувається у двох часових проміжках - 50-х і 80-х роках 20-го століття. Групі жителів маленького містечка в штаті Мен, об'єднаних у так званий Клуб Невдах, належить пригадати, яким чином в дитинстві їм вдалося перемогти монстра, що вбиває дітей, так як він повернувся і знову почав своє полювання.
Переглядів: 623 | Додав: Elnino | Теги: Воно, Андрес Мускетті, новини, фільм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6095
Міні чат
200
Copyright © 2015 |