RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Січень » 23 » Режисерові МакДжі запропонували екранізацію «Володарів всесвіту»
00:51
Режисерові МакДжі запропонували екранізацію «Володарів всесвіту»
Творець фантастичного фільму "Термінатор: Та прийде рятівник" МакДжі отримав від студії Sony Pictures пропозицію зняти нову версію стрічки в жанрі "фентезі" "Володарі всесвіту". Про це з посиланням на свої джерела повідомляє видання Deadline.

Нагадаємо, що популярний в минулому всесвіт базується на лінії іграшок компанії Mattel, випущеної в 1982 році. Основна сюжетна лінія будується навколо принца Адама, який має здатність перетворюватися на доблесного воїна Хімена - єдину надію магічного королівства Етернії, що знаходиться під владою жахливого Скелетора.



Перший повнометражний фільм на цю тему був випущений в 1987 році. Роль Хімена зіграв Дольф Лундгрен, а решту ключових ролей - Френк Лангелла, Кортні Кокс, Мег Фостер, Христина Піклз, Біллі Барті та інші актори. Проект не здобув великої глядацької любові і касового успіху.

​Розмови про готовність Sony зняти ще одну версію ведуться в Голлівуді протягом багатьох років. У 2012 році фільм навіть обзавівся режисером - Джоном М. Чу, проте так і не був запущений у виробництво. Терміни робіт над новою екранізацією на момент написання даної замітки не уточнювалися, так само як і можливий прокатний графік.
Переглядів: 812 | Додав: Elnino | Теги: кіно, ремейк, новини, Володар всесвіту, МакДжі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |