RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Серпень » 18 » Режисери фільму «Очі зірки» взялися за новий хоррор
21:22
Режисери фільму «Очі зірки» взялися за новий хоррор
Як стало відомо журналістам The Hollywood Reporter, дует Денніса Уідмайера і Кевіна Колша, який написав сценарій і керував зйомками фентезі-хоррора «Очі зірки», взяв під своє крило «Щоденники екзорцизму» (Exorcism Diaries) * студії Summit Entertainment. Вони напишуть нову версію сценарію цієї картини, а також виступлять в якості режисерів проекту.

Сюжет буде грунтуватися на реальній історії, яка стала джерелом натхнення для класичного хоррора 70-х «Той, що виганяє диявола». Головна героїня - молода жінка, яка щойно покинула реабілітаційний центр та мріє змінити своє життя. Вона виявляє, що жорстокість її брата може мати надприродне коріння, так як її родина пов'язана з вигнанням нечисті.



Перший варіант сценарію був написаний Майком Фленеганом і Джефом Ховардом («Окулус»), а тепер Уідмайер і Колш мають намір внести в текст зміни. Їх недавній проект «Очі зірки» - це історія актриси, яка прагне потрапити в Голлівуд і досягти успіху там, але поки не знає, чим їй доведеться заплатити за це. Картина була продемонстрована на різних кінофестивалях, у тому числі в Корку, Белфасті та місті Остін (Техас), і отримала ряд позитивних відгуків. Ще один свіжий проект за участю Уідмайера і Колша - комедійний хоррор Holidays з Кевіном Смітом у головній ролі, реліз якого поки не відбувся.

Інформації про те, коли Exorcism Diaries опиниться на великих екранах, поки немає.
Переглядів: 469 | Додав: Elnino | Теги: Кевін Колш, Щоденники екзорцизму, Денніс Уідмайер, фільм, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |