RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Лютий » 22 » Режисер «Утопії» візьметься за нову роботу?
19:00
Режисер «Утопії» візьметься за нову роботу?
Портал The Tracking Board повідомляє, що компанія FilmNation на чолі з продюсером Гленом Баснером («Найжорстокіший рік») викупила права на сценарій нового науково-фантастичного трилера Aether («Ефір»), що належить перу Крісті Вілсон-Кейрнс. Текст встиг побувати як у списку кращих сценарних заявок 2014 року, так і в голлівудському чорному списку амбітних, але нереалізованих проектів. Зараз студія підшукує підходящого кандидата на пост режисера майбутньої картини. Під її приціл потрапив один з найбільш різнобічних фільммейкерів Британії, володар премії BAFTA Марк Манден.

Сюжет трилера обертається навколо слідчого, який полює на одного невловимого вбивцю. У цій справі йому допомагає пристрій, що дозволяє дізнатися деталі вже скоєного злочину. Однак все виходить з-під контролю, коли докази починають вказувати на те, що він сам може бути вбивцею.



У числі кращих проектів Марка Манді значаться драма про війну в Іраку «Друк Каїна», а також унікальний, видовищний і дотепний телевізійний трилер «Утопія» (Utopia), що отримав визнання критиків і глядачів у Великобританії і Америці. Крім того, Манден зняв кілька епізодів серіалу «Чорні вітрила» (Black Sails). З таким резюме Марк здається цілком відповідною кандидатурою на режисерське крісло «Ефіру».

В якості продюсерів картини Aether виступлять Аарон Райдер («Перевага») і Карен Ландер («Хочу. Не можу»).
Переглядів: 598 | Додав: Elnino | Теги: Марк Манден, Утопія, новини, ефір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Як ви до нас потрапили?
Всього відповідей: 6096
Міні чат
200
Copyright © 2015 |