RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2015 » Жовтень » 4 » Режисер «Реальних упирів» зніме фільм «Тор 3»
16:56
Режисер «Реальних упирів» зніме фільм «Тор 3»
Третій сольний фільм про асгардського бога Тора і учасника команди Месників знайшов свого режисера. Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, вибір студії Marvel припав на Тайку Вайтіті, який був автором сценарію і постановником комедії "Реальні упирі".

Підкреслюється, що Вайтіті обійшов у конкурентній боротьбі багатьох колег, у тому числі Рубена Фляйшера, Роба Леттермана і багатьох інших. Примітно, що раніше у Вайтіті вже був досвід роботи в супергероїчному кіно, правда, іншого роду. Він знімався у фільмі "Зелений ліхтар", який став однією з найбільш провальних екранізацій коміксів DC. Він також був одним з авторів сценарію анімаційного фільму студії Walt Disney "Моана", який буде представлений глядачам в 2016 році.



Нагадаємо, що черговий сольний фільм про Тора під назвою "Тор 3: Рагнарек" планується випустити в прокат у листопаді 2017 року. Головні ролі знову виконають Кріс Хемсворт і Том Хіддлстон, повний акторський склад на момент написання даної замітки не уточнювався.

Сюжет картини також не був відомий, проте назва натякає на те, що правителю Асгарда належить запобігати описаному у скандинавських міфах Апокаліпсису. Проект буде заснований на сценарії, який підготують Крейг Кайл, Крістофер Йост.
Переглядів: 568 | Додав: Elnino | Теги: Кріс Хемсворт, новини, Тайка Вайтіті, Тор 3: Рагнарек | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Які фільми вам найбільше подобаються?
Всього відповідей: 7389
Міні чат
200
Copyright © 2015 |