RSSКарта сайту
Цікаво
Кіно Новини
Друге весілля

Режисер "Хижака" пояснив необхідність перес'емок

Кіностудія Fox перенесла дату прем'єри фільму «Чужий: З...

«Ваяна» стартувала краще «Крижаного серця»

Глава студії Marvel відмовився від «Людей Ікс»

Головна » 2016 » Квітень » 19 » Режисер «Дедпула» має намір отримати Людину-павука
23:37
Режисер «Дедпула» має намір отримати Людину-павука
Творці фільму "Дедпул", режисер Тім Міллер і продюсер Саймон Кінберг, розраховують в недалекому майбутньому на зустріч в одному проекті двох супергероїв: Людини-павука і його самого відданого фаната - балакучого найманця. Про це вони розповіли під час прес-заходів, присвячених виходу ліцензійної версії картини.

"Саймон і я намагаємося навести деякі мости", - сказав Міллер. "Я б з радістю побачив таке на екрані. Ми обидва добре знаємо Кевіна Фейджа (глава Marvel Studios - примітка" Favorite Movies "), і ставимося до нього з великою повагою. Якщо це буде хоча б теоретично можливо, ми постараємося цього домогтися", - додав Кінберг.



Нагадаємо, що раніше студія Sony Pictures, яка володіла правами на екранний образ Людини-павука домовилася з Marvel про спільне його використання. Цілком можливо, саме про такий варіант співпраці кажуть творці "Дедпула".

Нагадаємо, що фільм був випущений в прокат на початку 2016 року і став одним з головних хітів зимового сезону. При виробничому бюджеті всього в 58 мільйонів доларів, він заробив в світовому прокаті більше 750 мільйонів доларів.
Практично відразу після прем'єри "Дедпула" студія 20th Century Fox приступила до виробництва його продовження.
Переглядів: 664 | Додав: Elnino | Теги: Дедпул, Тім Міллер, Marvel, Саймон Кінберг, Людина павук, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email:
Код *:
Форма входу
Гість, мы раді вас бачити. Будь ласка Зареєструйтесь або Авторизуйтесь!

Топ серіалів
Топ 10 фільмів
Опитувальник
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 3596
Міні чат
200
Copyright © 2015 |